Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

3 Second Fix UV fényre kötő ragasztó

3 Second Fix UV fényre kötő ragasztó

1.990 Ft
1.390 Ft (1.094 Ft + ÁFA)
30%
Cikkszám: PD002391
Gyártó: Shoppy

Leírás

3 Second Fix UV fényre kötő ragasztó

Összeköti, ami összetartozik

✔ UV fényre köt

✔ 3 mp-es kötési idő

✔ Szinte bármit megragaszt

Elege van a ragasztókból, amelyek segítség helyett csak problémát okoznak? Nem ragad, nem köt meg, nem tart... Ennek mától vége!

Bemutatjuk a Lazer Bond-ot, ezt a lenyűgöző folyékony műanyagot, mely szinte bármit rögzít alig 3 másodperc alatt kizárólag a különleges UV fény révén köt meg, és szuper erősen rögzít!

Figyelem! Ez nem ragasztó, hanem UV fényre kötő műanyag!

A Lazer Bond nem egy tapadós ragasztó, nem egy szagos és környezetre veszélyes epoxy, hanem egy folyékony műanyag keverék, amely az ultraibolya fény hatására megköt, és kemény lesz, akár a kő. De nem csak rögzítésre alkalmas! Feltölthetjük vele a repedéseket, réseket, sőt megjavíthatunk vele akár egy sérült vízvezetéket is

A Lazer Bond számos különböző felületen használható, legyen az fa, üveg, műanyag, fém, cserép, szövet, linóleum. Nem számít, milyen hosszan hagyjuk rajta, folyékony marad. Nem ragad az ujjunkra, nem lesz levakarhatatlan folt, mint egy pillanatragasztóval. Csakis akkor köt meg, amikor mi szeretnénk, azáltal, hogy ráirányítjuk az UV-fényt. Így nem számít, hogy közben meggondolta magát, vagy éppen rossz helyre cseppent a folyadék, könnyedén letörölhető és eltűntethető.

Gondoljanak a sok bútorra, játékra, gépre, készülékre vagy a padlózat kijavítására! Ezeket mind elvégezheti a Lazer Bond segítségével, ahelyett, hogy drága szervizekre, szakemberekre lenne szüksége. Ezzel a termékkel mindenki ezermesternek érezheti magát, annyira könnyű vele munka. A beépített UV-fény segítségével csak ott és csak akkor köt meg, amikor Ön akarja. Hát nem nagyszerű?

Vélemények

Legyél Te az első értékelő! :)