Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Bikakábel, indítókábel, 300 A, 2 m

Kapható választék:
Akciós kiterjesztett garancia:
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: PD000769
Várható szállítás: 2021. március 10.
Szállítási díj: 1.590 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Shoppy

Leírás

Bikakábel, indítókábel, 300 A, 2 m

Töltődj fel bármikor!

✔ Bárhol és bármikor használhatod

✔ Autód lemerült akkumulátorát könnyedén feltöltheted a kábel segítségével

✔ Akár autódban is kis helyen elfér, így mindig nálad lehet

Ezzel a minőségi, réz és műanyag alapanyagú, 2 méter hosszú bikakábellel újra életet lehelhetsz autódba. Tarts mindig egyet magadnál, hogy gond esetén segítségül hívhass egy másik autóst, aki segít neked bebikázni az autódat.

Használata:bikázásra mindig csak szabványos indítókábelt használj, és ügyelj arra, hogy mindkét autó ugyanakkora feszültséggel működjön. Mielőtt csatlakoztatod a bikakábelt, mindkét autóról kapcsold le a gyújtást. Először a piros indítókábelt csatlakoztasd a lemerült akkumulátor pozitív pólusára, majd tedd ugyanezt a segítő jármű akkumulátorával. Majd a segítő autó akkumulátorának negatív pólusára csíptesd fel a fekete kábelt, és ezután csíptesd fel a másik végét a bajba jutott autó motorblokk tartójára, hogy a földelés is meglegyen. Indítsátok el a segítő autó motorját, és járassátok közepes fordulaton. Egy perc múlva indítsd be a bajba jutott autó motorját is, és járasd egy rövid ideig. A kábelek levétele fordított sorrendben történik: először a negatív kábeleket kell levenni, utána pedig a pozitívakat. A bebikázott autó motorját járasd legalább negyedórán keresztül.

Az elektromos hibák és balesetek elkerülése érdekében használat előtt mindig olvasd el a jármű kezelési könyvének erre irányuló részeit!

Tipp: ha nagyon nehezen sikerül bebikázni az autót, akkor hagyd fent a bikakábelt legalább 5 vagy 10 percig, továbbá fontos, hogy használatkor nagyon ügyelj a helyes pólusokra, különben kárt tehetsz az autód elektronikájában.

Tulajdonságok

Áramerősség:300A

Hosszúság:2 méter

Csomag tartalma

1 db Bikakábel, indítókábel, 300 A, 2 m

Vélemények

Legyél Te az első értékelő! :)