Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Black láncos emelő csörlő, 2T, 3 m

17.490 Ft (13.772 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: PD008249
Várható szállítás: 2021. április 22.
Szállítási díj: 1.590 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Shoppy

Leírás

Black láncos emelő csörlő, 2T, 3 m

Majd ő emeli!

✔ A láncos emelő képes akár 2 tonnás súlyok megemelésére is: a kiemelkedően nagy teherbírást az acélból készült robusztus konstrukció teszi lehetővé

✔ Segítségével akár 3 méteres magasságba is emelhetsz tárgyakat

✔ A láncos emelő kizárólag mechanikusan működtethető, mindenféle külső áramforrás nélkül

Nem vagy erősember, neked semmi szükséged sincs max 2 tonnás súlyok emelgetésére… Ezt a terhet fogja levenni a válladról ez a Black láncos emelő csörlő!

A láncos emelő képes akár 2 tonnás súlyok megemelésére is. A kiemelkedően nagy teherbírást az acélból készült robusztus konstrukció teszi lehetővé. Az acél lánc is hasonlóan stabil kialakítással rendelkezik.

Segítségével akár 3 méteres magasságba is emelhetsz tárgyakat, így az eszköz a manőverezéshez maximális mozgási szabadsággal rendelkezik. A láncos emelő kizárólag mechanikusan működtethető, mindenféle külső áramforrás nélkül: ez a tulajdonság különösen hajlékonnyá teszi az emelőt.

Az emelőszerkezet egy stabil kampóval rögzíthető a plafonon vagy az állványon. A második kampó a súlyok rögzítéséhez szükséges. A kampó egy zárral biztosítható, így a tárgy biztonságosan függ a láncon. Mind az emelés, mind pedig a leeresztés alatt is blokkolható a lánc: ennek köszönhetően mindig tökéletesen kontrollálható a láncemelővel való munkavégzés.

Tulajdonságok

Teherbírás:2000 kg (2T)

Emelési magasság:3 m

Anyag:acél

Manuális kezelés

Kivitelezés:robosztus és tartós

Csomag tartalma

1 db Black láncos emelő csörlő, 2T, 3 m

Vélemények

Legyél Te az első értékelő! :)