Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

CCTV HD digitális videokamera 7010IP ajándék Öntapadós joystickkal

CCTV HD digitális videokamera 7010IP ajándék Öntapadós joystickkal

17.990 Ft
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
56%
Cikkszám: TT004208
Gyártó: Shoppy

Leírás

CCTV HD digitális videokamera 7010IP + Öntapadós joystick

✔ Egy telefonról, akár több kamerát is tudsz figyelni egyszerre

✔ Kültéren és beltéren is egyaránt használható

✔ IP66 védelemmel ellátott

Szeretné lakását, nyaralóját biztonságban tudni? A CCTV digitális videokamerával ezt egyszerűen teheti meg. Ez a digitális kamera kiválóan paraméterezhető, könnyedén állíthatja be, mit milyen részletességgel szeretne látni. Az alapfelszereltséggel rendelkező videokamera alkalmas nappali és éjszakai megfigyelésre, így lakását minden napszakban biztonságban tudhatja. Minimális fényigénye széles skálán mozog, kiváló kültéri és beltéri használatra is. Az IR LED fényforrásnak köszönhetően, speciális infravörös fényt bocsát ki, amely lehetővé teszi a fényre érzékeny videokamera használatát teljesen sötét környezetben.

Az IP66 védelemmel ellátott videokamera teljes védelmet nyújt a por ellen, valamint az erős vízsugár és vízbemerítés ellen. Az IP kamera önállóan is egy teljes megfigyelőrendszerként működik, mivel képes jelet továbbítani a számítógépre.

Ha nem szereted az unalmas időket és a várakozással teli perceket, de szeretsz játszani, akkor kiváló megoldás lehet számodra az öntapadós joystick.

Hogy mit tud ez a kis kütyű?

Érzékenyebb, pontosabb irányítást kapsz általa, ami fokozza a játék izgalmát. Kompatibilis több ezer játékalkalmazással, könnyen levehető, áthelyezhető anélkül, hogy károsítaná a képernyő kijelzőjét. A szerkezet egy speciális spirál alaku rugós anyagból készült, amely növeli a műanyag rugalmasságát. Az öntapadós joystick bármilyen mobiltelefonra vagy tabletra felilleszthető, nincs szükség vezetékre vagy akkumulátorra.

Vélemények

Legyél Te az első értékelő! :)