Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Rendben
Menü

IP kamera

Rendezés:
Nézet:

IP kamera rendszer - biztonság

Aggódsz, hogy mi történik az otthonban? Rettegsz attól, hogy az értékeid veszélyben vannak? Vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy arra, hogy az otthon tartózkodó gyerekek és családtagok mit csinálnak? Vess véget a kétségeknek egy profi, nagy felbontású, részletgazdag képrögzítésre alkalmas IP kamera segítségével! Az IP kamera videofelvételeket és fotókat készít, amelyeket akár emailben is képes továbbítani neked.

Számolj le a félelemmel és figyeld meg folyamatosan, ami a négy fal között történik. Mindössze egy állandó wifi kapcsolatra és áramforrásra van szükség ahhoz, hogy lásd, amit a kamerák rögzítenek. Sőt, az okosabb rendszereknek hála riasztásokat is beállíthatsz, így azonnal értesülhetsz arról, ha valami szokatlan történik akár éjjel, akár nappal.

A zárak könnyen feltörhetőek, az ablakokat és ajtókat ma már sajnos könnyen ki lehet nyitni, így a legjobb védekezés az éber megfigyelés. Legyen saját biztonsági kamerád, amely felügyelet alatt tartja az értékeidet! Válassz kedvező árú IP kamera kínálatunkból és garantáltan nyugodtan hagyhatod el az otthonod bármikor! A kamera mindig vigyáz rád.