Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Hűtés-fűtés és párátlanítás-párásítás

Nyaralódban, vidéki házadban vagy a kerti kis műhelyedben nem tudod megoldani, hogy legyen meleg víz? Bojler vagy a gáz bekötése helyett válassz egy egyszerűbb és olcsóbb megoldást!

LCD kijelzős átfolyós vízmelegítőink segítségével pillanatok alatt meleg vízhez juthatsz minden olyan helyen, ahol alapesetben csak hideg található. Még azt is szabályozhatod, hogy hány fokosra melegítse fel, ami lehet akár 60°C-os is. Beszerelése nem igényel szakembert, te is meg tudod csinálni: csak egy konnektorra van szükség.

Ha eddig a meleg víz hiánya miatt nem használtad a víkendházat a haverokkal, megnyugodhatsz. Vásárolj kínálatunkból elektromos átfolyós vízmelegítő csaptelepet, és az év bármely szakában útra kelhettek, hiszen a meleg víz mindig a rendelkezésetekre áll. De akkor is nagy segítség, ha nagy a család, a bojler pedig kicsi, és a fürdés során túl hamar elfogy a meleg víz, nem jut már a mosogatásra vagy a kézmosásra. Viszont, ha van kéznél a 360°-ban elforgatható csaptelep, nem szükséges többé ezen aggodalmaskodnod. Tekintsd meg kínálatunkat és rendelj mihamarabb!

Rendezés: