Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Rendben
Menü
Ön itt jár: > >

Ön itt jár: > >

Ön itt jár: > >

Blog

2020. 01. 07. 10:12:06
A masszázs jótékony hatásai A masszázsnak számtalan jótékony hatása lehet testünkre: sejti szinttől az izmokon át a mentális egészségünkig rengeteg területen ellazít és felpezsdít. Rohanó mindennapi életstílusunkban nem árt, ha néhanapján professzionális vagy amatőr módon feloldjuk a testünkben és izmainkban lappangó feszültséget. 
2020. 01. 03. 11:29:43
Tisztelet a kivételnek? A 3 leggyakoribb évindító ígéret, amit majdnem mindegyikünk megfogad, de szinte egyikünk sem tart be

Újévi fogadalmat tenni a könnyűnél is könnyebb, de mind tudjuk, hogy a hajnalban tett ígéretek ritkán tartósak: amint érkezik a világos – és néhány kellemetlen felismerés – a sötétben, felindulásból tett fogadalmaink hatályukat is vesztik – szerencsére. A szilveszteri fogadalom azonban ennek minősített esete és mind elkövettük már legalább egyszer. Ez ugyanis a vágyainkról, álmainkról szól – az újévi ígérgetés a lelkiismeret pezsgője, amiben pancsolva megpróbáljuk elfojtani, semmissé tenni, feloldani a múlt vélt vagy valós hibáit, tévedéseit, mulasztásait. Épp ezért a fogadalmak be nem tartásának következményeivel el kell számolnunk, és fel kell készülnünk az önvédelemre: alapos kifogásokkal. A január hosszú, a csábítás nagy - nézzük, hogy puhulnak fel a leggyakoribb újévi fogadalmak!

2019. 12. 17. 15:11:38
Mondd el, mit ajándékozol karácsonykor, megmondom, milyen ember vagy!

Pizsama, zokni, sál, sapka, könyv, nyakkendő, ajándékutalvány, tisztálkodási szett, bor, csokoládé, zokni, zokni, sál, pizsama, zokni – a klasszikus közhelyes ajándékok, amelyek nélkül nem telhet el karácsony. Te hány pár zoknit kaptál vagy adtál tavaly karácsonykor? Vagy hány olyan könyvet, amit még azóta sem nyitott ki senki? A jól kiválasztott karácsonyi ajándék sok mindent elmond - arról is, aki kapja, de főleg arról, aki adja! 

2019. 11. 08. 11:29:28
Őszi munkák a kertben - Mire figyelj mielőtt beköszönt a tél! Nyakunkon az ősz, az elvonulás, a bezárkózás ideje. Kevésbé használjuk ki a kert adta lehetőségeket, viszont a hideg ellenére sem szabad elhanyagolnunk a ház körüli területet! 
2019. 11. 07. 11:12:15
A 21. század fényei – te megéLED?

Dehogy éled meg, ki él meg egy lámpát!?

2019. 09. 19. 09:43:29
Gyors, könnyen elkészíthető ételek, ha lemaradtunk az iskolai menzáról

Indul a suli, pörög a munka, csak az elménk készül a leállásra? Gondoltál már arra, hogy az étel mennyire fontos mozgatórugója mindennek, ami a létezésünkhöz, és a megfelelő működésünkhöz kell?

Most mutatunk pár tuti tippet, hogyan készíts egyszerű és gyors ételeket ebédre, vagy vacsorára, amivel biztosan jól lakik a család, és még egészséges is!

Nem beszélve arról a gyakori példáról, amikor gyermekünk azzal a kéréssel állít haza, hogy nem szeretne a menzán enni, vagy esetleg elhúzódtak az órái, így lemaradt az ebédről. Mindkét esetben egy a táskában lapuló finomság lesz a legtökéletesebb mentőöv.

https://www.youtube.com/watch?v=KKQvpcKBmDA

2019. 09. 19. 09:21:16
Töltődjön fel az egész család! – Programok az őszi szünetre

Október utolsó hete szóljon a közös, aktív pihenésről! Szedd össze a gyerkőcöket, és kerekedjetek fel egy új kalandra, legyen szó akár szervezett programokról, akár egy kiadós kirándulásról. Ha pedig az időjárás az utatokba áll, tartsatok egy közös játszós délutánt – a lényeg, hogy együtt legyetek, és új élményeket szerezzetek.

2019. 09. 13. 10:35:24
Sportolj ősszel! – Bemutatjuk a legmenőbb őszi mozgásformákat

Végre véget ér a kánikula, testileg-lelkileg fellélegezhetünk a nyári forróság után – és végre időt szakíthatunk a testünk átmozgatására is! Immár nem lehet kifogás a tűző napsütés és az izzasztó hőség – válasz ki a kedvenc mozgásformát, és vágj bele már holnap a sportolásba!

2019. 08. 26. 12:47:37
Ne legyen nehéz az iskolatáska! – Így könnyítheted meg az iskolakezdést a gyermeked számára

Elszaladt a nyár, és ha tetszik, ha nem, szeptemberben idén is elkezdődik a tanítás. Ha számotokra is minden évben a stresszes kapkodás, a családi veszekedések és tehetetlen düh kiemelt időszaka ez, van néhány tippünk, amivel szerencsésebben vészelhetitek át a szünidő végét.

2019. 07. 05. 08:46:13
5 tipp egy született nem-ivótól, hogy meglegyen a napi 2 liter

Hogy mi?

Tudod jól. És nem, sajnos a sör nem számít! Pedig úgy milyen könnyű lenne...

Olyan családban nőttem fel, ahol a cukros (de nagyon-nagyon cukros) fekete tea volt a frissítő télen-nyáron, apukám pedig mindig azt mondta, nem iszik vizet, mert akkor… izzad.
Nem tudom, hogy bírt ki negyven évet a veséje, mielőtt feladta.
Ilyen mintát hoztam otthonról, erre mondják, hogy innen jó szépíteni.

Akár az orvos, akár a kozmetikus vagy a fodrász fenyegetett meg, ismerem a problémád.
Teljesen magadtól, önfegyelemből felvenni egy új szokást őrülten nehéz, hiszen konkrétan rendellenesnek tűnik! És persze senki nem tud segíteni…
Megszenvedtem vele, de fél év alatt sikerült elérnem, hogyha nem iszom meg a napi 2-2,5 litert, konkrétan szomjas vagyok.
Az eredmény pedig tényleg olyan csodálatos, éppen, mint ahogy ígérték.

Pontokba szedtem a receptem, titkon remélve, hogy egy nap az apukám is idetalál.