Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Rendben
Menü
Ön itt jár: > >

Ön itt jár: > >

Ön itt jár: > >

Blog

2019. 05. 31. 08:33:56

esküvő27 éves vagyok, nyakig az esküvőm sűrűjében. Másfél éve húzta az ujjamra a kedves a gyűrűt fél térdre ereszkedve, egy imádni valóan giccses farakás előtt, a háttérben hangosan pletykálkodó pincérnőkkel és egy Lady Gaga szám techno remixével (persze a Bad Romance volt az, stílszerűen).Természetesen a torkomon akadt a cézársaláta. Miután kifuldokoltam magam, igent mondtam emberünknek és letöröltem a könnyeimet, elkezdtem fejben sakkozni. Van két évem, pár segítőkész barátom és tudom, hogyan kell az Excel táblázat celláit rózsaszínre színezni...

2018. 08. 30. 10:51:40

Bizonyára Te is hallottad már ezt a kifejezést, hiszen a csapból is ez folyik. A dánok nem hiába szerepelnek már évtizedek óta a boldogság-ranglista első helyén, tegyük hozzá, amire teljesen rászolgáltak. De mi a hygge, és miért kellene mindenkinek legalább egyszer megtapasztalnia ezt az érzést? Összeszedtünk most egy részletes, könnyed kis cikket, hogy te is elsajátíthasd a meghittség érzését.

2018. 03. 06. 13:50:24

Minden évben eljön az a nap, amikor a nőket ünnepelhetjük, s amelyhez számos jelentés tulajdoníthatunk. De valóban évente csak ezen az egy napon kellene ünnepelni minket, Nőket? Nehéz a mai modern világgal lépést tartani, ahogy manapság már a hagyományok is lassanként elkopnak, vagy teljesen más értelmet nyernek. De mire vágyunk ezen a jeles napon!? Erre kerestük a választ.

2018. 02. 27. 14:03:32

Az ételművészet nem mindenkinek jelenti ugyanazt, ám abban megegyezhetünk, hogy minden háziasszony és hobbi kedvelő számára fontos, hogy konyhájában megtalálhatóak legyenek az alapfelszerelések. Hiszen egy finom fogás elkészítése ezek nélkül igencsak nehezen menne. Vértezd fel konyhádat a legfontosabb eszközökkel, és merülj el Te is a gasztronómia művészetében!

 

2018. 02. 23. 14:28:38

Bár odakint még elég szélsőséges az időjárás, azért a tavasz előjelei néha-néha már fel-fel bukkannak. Miért ne kezdhetnénk el már jóval előtte a tavaszi nagytakarítást? Ne csak a lakást, hanem a kertet is tegyük idén hangulatossá. Váljunk meg a fölösleges holmiktól, és szerezzük be a legfontosabb kellékeket. Idén tündököljön a kertünk is!

2018. 01. 05. 10:41:07

Vásárolj most webshopunkból Ranger láncfűrészt, készíts fotót róla és küld el nekünk az igysegitek.nyeremenyjatek@gmail.com email címre, a tárgymezőben pedig tüntesd fel az „Én is segítek” jeligét. A versenyben csak azok vehetnek részt, akik tőlünk vásárolt termékekkel pályáznak. A résztvevők közül, egy szerencsés pályázó visszakapja a megvásárolt Ranger láncfűrész teljes árát.

2017. 12. 29. 09:06:25
Az Új évről mindannyiunknak egy új kezdet jut az eszébe. Egy új lap az életünkben, amikor megválhatunk régi rossz szokásainktól, hogy helyettük néhány sokkal jobbat ültethessünk be a hétköznapokba. Ideje, megragadni az alkalmat és tenni azért, hogy fogadalmaink végre teljesülhessenek, és büszkén álljunk a következő év végén azzal a tudattal, hogy megcsináltuk. 
2017. 12. 22. 13:20:02

Olyan eszközt kerestünk, amely lehetőleg ellátja a legtöbb multimédiás feladatot. Az egyik legfontosabb alapelvárásunk az volt, hogy birkózzon meg, a lehető legtöbb fájlformátummal, tudjon lejátszani hálózatról bármit anélkül, hogy elakadna vagy lefagyna a rendszer, valamint a pénztárcánknak is legyen kedvező választás. Így találtunk rá az MX-Q Pro android médiaboxra.

2017. 12. 20. 11:03:40
Ezután nem kell, hogy a takarítás fájdalmas legyen vagy, hogy súrolás közben négykézláb a padlón csúszkáljunk, csak hogy minden ragyogjon. A Hurricane Spin Scrubber megóv minket a kellemetlen derék fájdalmaktól, ám annál szebbé varázsolja a lakásunkat. Pillanatok alatt vethetünk véget az elszíneződéseknek, a piszkos bútoroknak vagy a mocskos padlónak.