Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Rendben
Menü
Ön itt jár: > >

Ön itt jár: > >

Ön itt jár: > >

Blog

2019. 07. 05. 08:46:13
5 tipp egy született nem-ivótól, hogy meglegyen a napi 2 liter

Hogy mi?

Tudod jól. És nem, sajnos a sör nem számít! Pedig úgy milyen könnyű lenne...

Olyan családban nőttem fel, ahol a cukros (de nagyon-nagyon cukros) fekete tea volt a frissítő télen-nyáron, apukám pedig mindig azt mondta, nem iszik vizet, mert akkor… izzad.
Nem tudom, hogy bírt ki negyven évet a veséje, mielőtt feladta.
Ilyen mintát hoztam otthonról, erre mondják, hogy innen jó szépíteni.

Akár az orvos, akár a kozmetikus vagy a fodrász fenyegetett meg, ismerem a problémád.
Teljesen magadtól, önfegyelemből felvenni egy új szokást őrülten nehéz, hiszen konkrétan rendellenesnek tűnik! És persze senki nem tud segíteni…
Megszenvedtem vele, de fél év alatt sikerült elérnem, hogyha nem iszom meg a napi 2-2,5 litert, konkrétan szomjas vagyok.
Az eredmény pedig tényleg olyan csodálatos, éppen, mint ahogy ígérték.

Pontokba szedtem a receptem, titkon remélve, hogy egy nap az apukám is idetalál.

2019. 06. 28. 08:53:47
Indulhat a bringatúra? – Tippek és trükkök, mielőtt a nyeregbe pattannál!

A sportos életmód, az aktív kikapcsolódás vagy egyszerűen csak egy új kaland kulcsa – a biciklitúra olyan program, amit legalább egyszer mindenkinek érdemes kipróbálnia! De mire érdemes figyelned indulás előtt, és egyáltalán, merre indulj? Ehhez adunk most segítséget.

2019. 06. 27. 15:28:32
Turbózd fel a kerted néhány apró változtatással!

Bár az időjárás még gyakran megviccel minket, bizony itt a nyár, a kerti pihengetés és napozgatás, a medencés partik és az esti szalonnasütések ideje! Vajon a kerted már felkészült a dicsőséges bevetésre? Használd ki minden lehetőségét a minőségi szabadidőért! Néhány ötletet adunk a szép kertért, amiket nagyon könnyen és olcsón megvalósíthatsz. 

2019. 06. 19. 10:54:47

felújításA lakásfelújítás sokak számára olyan rémálom, amit addig halogat, ameddig már tényleg elviselhetetlenné válik a helyzet. Pedig ez nem kellene, hogy így legyen! Cikkünkben olyan hasznos ötleteket és biztos tippeket mutatunk, amik segítségével egyedül is sokkal könnyebb és élvezetesebb lesz a munka.

 
2019. 05. 31. 08:33:56

esküvő27 éves vagyok, nyakig az esküvőm sűrűjében. Másfél éve húzta az ujjamra a kedves a gyűrűt fél térdre ereszkedve, egy imádni valóan giccses farakás előtt, a háttérben hangosan pletykálkodó pincérnőkkel és egy Lady Gaga szám techno remixével (persze a Bad Romance volt az, stílszerűen).Természetesen a torkomon akadt a cézársaláta. Miután kifuldokoltam magam, igent mondtam emberünknek és letöröltem a könnyeimet, elkezdtem fejben sakkozni. Van két évem, pár segítőkész barátom és tudom, hogyan kell az Excel táblázat celláit rózsaszínre színezni...

2018. 08. 30. 10:51:40

Bizonyára Te is hallottad már ezt a kifejezést, hiszen a csapból is ez folyik. A dánok nem hiába szerepelnek már évtizedek óta a boldogság-ranglista első helyén, tegyük hozzá, amire teljesen rászolgáltak. De mi a hygge, és miért kellene mindenkinek legalább egyszer megtapasztalnia ezt az érzést? Összeszedtünk most egy részletes, könnyed kis cikket, hogy te is elsajátíthasd a meghittség érzését.

2018. 03. 06. 13:50:24

Minden évben eljön az a nap, amikor a nőket ünnepelhetjük, s amelyhez számos jelentés tulajdoníthatunk. De valóban évente csak ezen az egy napon kellene ünnepelni minket, Nőket? Nehéz a mai modern világgal lépést tartani, ahogy manapság már a hagyományok is lassanként elkopnak, vagy teljesen más értelmet nyernek. De mire vágyunk ezen a jeles napon!? Erre kerestük a választ.

2018. 02. 27. 14:03:32

Az ételművészet nem mindenkinek jelenti ugyanazt, ám abban megegyezhetünk, hogy minden háziasszony és hobbi kedvelő számára fontos, hogy konyhájában megtalálhatóak legyenek az alapfelszerelések. Hiszen egy finom fogás elkészítése ezek nélkül igencsak nehezen menne. Vértezd fel konyhádat a legfontosabb eszközökkel, és merülj el Te is a gasztronómia művészetében!

 

2018. 02. 23. 14:28:38

Bár odakint még elég szélsőséges az időjárás, azért a tavasz előjelei néha-néha már fel-fel bukkannak. Miért ne kezdhetnénk el már jóval előtte a tavaszi nagytakarítást? Ne csak a lakást, hanem a kertet is tegyük idén hangulatossá. Váljunk meg a fölösleges holmiktól, és szerezzük be a legfontosabb kellékeket. Idén tündököljön a kertünk is!