Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Rendben
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2020. 02. 18. 10:15:55
Íme az egyedülállók 5 szabadságjoga, amit a kapcsolatban élők már rég elvesztettek!

Ámítsák csak magukat a szerelmesek a szívecskés plüssmackókkal meg nyálas szerelmes dalokkal, az egyedülállók Valentin-napon is realisták maradnak, és legfeljebb csak maguknak ajándékoznak – de semmiképp nem sajnáltatják magukat! Nézzük azt az 5 ellen-Valentin-napi időtöltést, ami csak az egyedülállók kiváltsága!

2020. 02. 05. 00:00:00
Fagyvédelmi praktikák a kertben Gondot okoz, hogy a kisebb-nagyobb kertedben a fagy megviseli, netalán tönkreteszi dísz- vagy termést hozó növényeidet? Találtunk pár tippet, amikkel könnyebben átvészelhető ez az időszak!
2020. 01. 09. 10:57:23
Az újév legtutibb fogyókúra tippjei Sokat gondolkozol, melyik diéta lehet a legjobb megoldás 2020 kezdésére? Szerencsédre van számodra pár tippünk!
 
2020. 01. 07. 10:12:06
A masszázs jótékony hatásai A masszázsnak számtalan jótékony hatása lehet testünkre: sejti szinttől az izmokon át a mentális egészségünkig rengeteg területen ellazít és felpezsdít. Rohanó mindennapi életstílusunkban nem árt, ha néhanapján professzionális vagy amatőr módon feloldjuk a testünkben és izmainkban lappangó feszültséget. 
2020. 01. 03. 11:29:43
Tisztelet a kivételnek? A 3 leggyakoribb évindító ígéret, amit majdnem mindegyikünk megfogad, de szinte egyikünk sem tart be

Újévi fogadalmat tenni a könnyűnél is könnyebb, de mind tudjuk, hogy a hajnalban tett ígéretek ritkán tartósak: amint érkezik a világos – és néhány kellemetlen felismerés – a sötétben, felindulásból tett fogadalmaink hatályukat is vesztik – szerencsére. A szilveszteri fogadalom azonban ennek minősített esete és mind elkövettük már legalább egyszer. Ez ugyanis a vágyainkról, álmainkról szól – az újévi ígérgetés a lelkiismeret pezsgője, amiben pancsolva megpróbáljuk elfojtani, semmissé tenni, feloldani a múlt vélt vagy valós hibáit, tévedéseit, mulasztásait. Épp ezért a fogadalmak be nem tartásának következményeivel el kell számolnunk, és fel kell készülnünk az önvédelemre: alapos kifogásokkal. A január hosszú, a csábítás nagy - nézzük, hogy puhulnak fel a leggyakoribb újévi fogadalmak!

2019. 12. 17. 15:11:38
Mondd el, mit ajándékozol karácsonykor, megmondom, milyen ember vagy!

Pizsama, zokni, sál, sapka, könyv, nyakkendő, ajándékutalvány, tisztálkodási szett, bor, csokoládé, zokni, zokni, sál, pizsama, zokni – a klasszikus közhelyes ajándékok, amelyek nélkül nem telhet el karácsony. Te hány pár zoknit kaptál vagy adtál tavaly karácsonykor? Vagy hány olyan könyvet, amit még azóta sem nyitott ki senki? A jól kiválasztott karácsonyi ajándék sok mindent elmond - arról is, aki kapja, de főleg arról, aki adja! 

2019. 11. 08. 11:29:28
Őszi munkák a kertben - Mire figyelj mielőtt beköszönt a tél! Nyakunkon az ősz, az elvonulás, a bezárkózás ideje. Kevésbé használjuk ki a kert adta lehetőségeket, viszont a hideg ellenére sem szabad elhanyagolnunk a ház körüli területet! 
2019. 11. 07. 11:12:15
A 21. század fényei – te megéLED?

Dehogy éled meg, ki él meg egy lámpát!?

2019. 09. 19. 09:43:29
Gyors, könnyen elkészíthető ételek, ha lemaradtunk az iskolai menzáról

Indul a suli, pörög a munka, csak az elménk készül a leállásra? Gondoltál már arra, hogy az étel mennyire fontos mozgatórugója mindennek, ami a létezésünkhöz, és a megfelelő működésünkhöz kell?

Most mutatunk pár tuti tippet, hogyan készíts egyszerű és gyors ételeket ebédre, vagy vacsorára, amivel biztosan jól lakik a család, és még egészséges is!

Nem beszélve arról a gyakori példáról, amikor gyermekünk azzal a kéréssel állít haza, hogy nem szeretne a menzán enni, vagy esetleg elhúzódtak az órái, így lemaradt az ebédről. Mindkét esetben egy a táskában lapuló finomság lesz a legtökéletesebb mentőöv.

https://www.youtube.com/watch?v=KKQvpcKBmDA

2019. 09. 19. 09:21:16
Töltődjön fel az egész család! – Programok az őszi szünetre

Október utolsó hete szóljon a közös, aktív pihenésről! Szedd össze a gyerkőcöket, és kerekedjetek fel egy új kalandra, legyen szó akár szervezett programokról, akár egy kiadós kirándulásról. Ha pedig az időjárás az utatokba áll, tartsatok egy közös játszós délutánt – a lényeg, hogy együtt legyetek, és új élményeket szerezzetek.