Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Rendben
Menü

Baba-mama

Ha te is a boldog családosok közé tartozol, egy, vagy több tipegővel a ház körül, akkor a legjobb fülre kattintottál!

Itt ugyanis minden fontos, kreatív és nélkülözhetetlen kiegészítőt megtalálsz, ami megkönnyíti az első hónapokat/éveket mindannyiótok számára. Legyen szó a bébi táplálásáról, amihez egy idő után elengedhetetlen kellék lesz a mellszívó, ami nagyban megkönnyíti majd a dolgod. Éppen ezért fontos számunkra is a minőség és a könnyen kezelhetőség, amit garantálnak a termékeink.

A másik legfontosabb tényező mindenki életében az alvás minősége. Ez ugye nehezedik az új gyermek érkezésével, viszont nálunk széles skálán válogathatsz a nyugtató, készségfejlesztő és kreatív játékok közül, vagy olyan kiegészítőkből, amik az alvást hivatottak kiegyensúlyozottá tenni, mint például a tökéletesen gerinckímélő babafészek, amit betehetsz az ágyatokba, és nem kell attól se félned, ami minden kezdő szülő rettegett belső rémálma, hogy alvás közben véletlenül ráfekszik a gyermekére és összenyomja. Ez a babafészek kialakításának köszönhetően védelmezően körbeöleli a csöppséget és pihentető alvást biztosít nem csak az ő, de az egész család számára.

Ha nem tudod mivel tehetnéd még érdekesebbé, teljesebbé a gyermekáldáshoz szükséges kiegészítőidet, akkor bátran nézz szét és válogass nálunk baba-mama termékeket, hiszen a legjobb helyen jársz!

Rendezés:
Nézet:
Utolsó 3 db raktáron
2.990 Ft 1.490 Ft
Raktáron
2.990 Ft 1.490 Ft
Utolsó 2 db raktáron
3.590 Ft 1.790 Ft
Utolsó 1 db raktáron
16.990 Ft 8.490 Ft
Utolsó 2 db raktáron
9.990 Ft 4.990 Ft
Utolsó 3 db raktáron
34.990 Ft 19.090 Ft
Utolsó 4 db raktáron
9.990 Ft 4.490 Ft