Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

LED fénycsövek

Környezettudatosan élsz és szeretnél ezért még többet tenni? Akkor azt is tudod, hogy a fény az alap alkotóeleme az életünknek, viszont az áramfogyasztás terén, nem mindegy, hogy milyen eszközön keresztül továbbítjuk ezt!
Szerencsére nálunk találsz erre olcsó megoldást is, viszont minőségi, sokkal jobb fényerővel bíró LED fénycső formájában, ami nem csak energiatakarékosabb hagyományos társaihoz képest, de megbízhatóbb világítással is bírnak, sokkal kedvezőbb áron.

A LED fénycső kitűnő választás lesz minden olyan terület megvilágítására, ahová a természetes napfény egyáltalán nem, vagy csak szórtan, csökkentett erővel ér el. Remek megoldást jelent abban az esetben is, ha a fő fényforrásnak háttal kell állnod és dolgoznod, nem hiába használják előszeretettel fészerekben, szerelőműhelyekben, garázsban, vagy pince részen elhelyezkedő helyiségekben, ahol nincs természetes fény, se ablak.
Az áramfogyasztása is lényegesen kevesebb, mint átlagos társaié, plusz a kialakításának köszönhetően elhelyezheted félreeső, vagy konyhaszekrények aljára is, ilyen módon használhatod jelzőfényként, ami biztosan megóv majd az éles sarkoktól!

Válogass kedvedre széles választékunkból és ajándékozz fényt a sötét helyeknek is a biztonságos mindennapokhoz

Rendezés: