Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

LED izzók

Környezettudatosan élsz és szeretnél ezért még többet tenni? Akkor azt is tudod, hogy a fény az alap alkotóeleme az életünknek, viszont az áramfogyasztás terén, nem mindegy, hogy milyen eszközön keresztül továbbítjuk ezt!

Szerencsére nálunk találsz erre olcsó megoldást is, viszont minőségi, sokkal jobb fényerővel bíró LED izzók formájában, ami nem csak energiatakarékosabb hagyományos társaihoz képest, de megbízhatóbb világítással is bírnak, sokkal kedvezőbb áron.

A LED-es világítási forma egyre nagyobb térhódítást nyer a háztartásokban, legyen szó kültéri, kerti, fali, világításról, de akár ereszre szerelhető verzióban is. Válaszd a hosszabb és jóval kedvezőbb árú, megbízható fényforrást és élvezd a tudatot, hogy mindez környezetkímélő módon lehet a tiéd!

A LED izzók egyik nagy előnye, hogy nem okoznak égési sérüléseket, ebből adódóan tűzveszélyes helyeken is alkalmazhatóak, ezen felül nem csak az épületeket kíméli meg a leégéstől, hanem téged is, mivel rengeteg energiát, ezáltal pénzt is spórolhatsz a használatukkal.
Az E27-es foglalattal rendelkező LED izzók a szobákban, különböző helyiségekben érzik majd otthonosan magukat, míg az E14-es társaik inkább az álló, és asztali lámpákba helyezkednek szívesen.

Válogass kedvedre széles választékunkból és ajándékozz fényt a sötét helyeknek is a biztonságos mindennapokhoz!
Rendezés: