Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Ledes sminktükör

Ledes sminktükör

4.290 Ft
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
30%
Cikkszám: PD002796
Gyártó: Shoppy

Leírás

Ledes sminktükör

Sminkelj egyszerűen és könnyedén, bosszankodás nélkül!

✔ A tükörben 16 darab fehér LED világítás van beépítve, így tökéletesen fogja megvilágítani az arcodat

✔ 180°-ban elforgatható

✔ A talp stabil, így nem fog billegni

Ahányféle nő, annyiféle tükör. Lehetne ez egy mondás, hiszen vagyunk egy páran, akik előszeretettel képesek a fürdőben vagy bármilyen más kényelmetlen tükörnél sminkelni, miközben bosszúságunk is egyre csak nő a nem éppen komfortos környezettől.

Ha úgy döntenénk, hogy beszerzünk egy tükröt, akkor érdemes figyelembe venni néhány szempontot, minthogy mennyire lehet állítani, forgatható és kényelmesen használható-e. Amennyiben egy új tükörre adjuk a fejünket, akkor az mindenképpen ez a LED-es sminktükör legyen, amely kellően garantálni fogja a kényelmes és bosszankodás nélküli készülődést.

Kialakítása hasonlít egy tábla gépre, így nagy felületen fogja biztosítani a jól láthatóságot, valamint a tükörlapba 16 darab fehér LED világítás van beépítve. Ennek köszönhetően könnyedén megvilágítja az arcodat, így nyugodtan és koncentráltabban sminkelhetsz, ráadásul az arctisztítás, szemöldökszedés vagy a rúzsozás is gyerekjáték lesz. A stabil talp biztosítja, hogy zavartalanul használhasd, nem fog eldőlni vagy billegni sem, miközben a talpat tetszőlegesen állíthatod és 180°-ban el is forgatható.

A tükör alján található egy érintőgomb, amivel Ki-Be kapcsolhatod a világítást. A talpban találhatsz egy tárolót is, ahová tárolhatod mindazokat a kellékeket, amelyekre szükséged lesz.

Tulajdonságok

A tükör mérete:16.5 x 22.5 cm

A talp mérete:16 cm

Vélemények

Legyél Te az első értékelő! :)