Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Okosórák, okoskarkötők

Szereted az okos kütyüket, mert szerinted is nagyban megkönnyítik a mindennapi életet és egyszerűen rendszerezik a szerteágazó teendőidet, plusz könnyedén nyomon követheted az egészségügyi mutatóidat, mint vérnyomás, szívverés, a megtett lépések száma, fogyás, edzés stb.

Ezen felül, ami még nagyon fontos, ha van gyermeked, akkor a gyerekeknek kifejlesztett okosórákkal azt is láthatod, hogy merre járnak éppen, mivel GPS nyomkövetővel van ellátva, ami nyilván nem a beteges ellenőrzést hivatott támogatni, viszont felbecsülhetetlen nyugalmat ajándékoz a szülők számára azzal, hogy nagyobb biztonságban tudhatják a szemük fényét. Emellett SOS vészjelzővel is felszerelték, aminek köszönhetően a csemete egy gombnyomással tud jelezni, ha bármi baj történt, vagy veszélybe került!

A kínálatunk széles választékkal rendelkezik, így a profibb viszont olcsó okosórák rendelkeznek ébresztőórával, stopperrel, zseblámpával, vagy különféle játékokkal is. De beállíthatsz egy virtuális kerítést is, ami azonnal riasztást küld a szülőknek, ha a gyerkőc a megadott távolságnál messzebb megy.

Nem hiába hívják őket okos óráknak, mert a kényelmen és az egyszerű intézési formákon felül sokkal nagyobb biztonságot és nyugalmat nyújt a használói számára! Ami pedig nem elhanyagolható tény, hogy nálunk elérhető, olcsó áron juthatsz hozzá bármelyik darabhoz!

Rendezés: