Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Nappali menetfény, 8 LED, E4, DRL-LA589

3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: PD007375
Várható szállítás: 2021. május 11.
Szállítási díj: 1.590 Ft
Elérhetőség: Elfogyott
Gyártó: Shoppy

Leírás

Nappali menetfény, 8 LED, E4, DRL-LA589

Látni és látszani!

✔ Mások számára olyan jól látható lehet a jármű, mint a normál világítással

✔ Jobb láthatóságot biztosítanak a járműnek, miközben a hagyományos lámpákhoz képest jóval kevesebb energiát fogyasztanak

✔ ON/OFF funkcióval, 8 LED, E jeles, vízálló, energiatakarékos és magas teljesítményű

Az Európai Unióban érvényben van egy szabályozás, miszerint minden, a közúti forgalomban résztvevő járművet kötelezően (városban is - nappal is) világítással kell ellátni. Azonban a tompított világítás állandó használata az autók elektronikai rendszerét, a generátort, és az akkumulátort is jelentősen megterhelheti. 

A jó hír az, hogy a nappali világítás kiváltható olyan fényforrással is, ami biztosítja, hogy mások számára olyan jól látható legyen a jármű, mint a normál világítással: erre kitűnő megoldást biztosít a Nappali menetfény, 8 LED, E4! 

A DRL-lel (Daytime Running Lamp) szembeni elsődleges követelmény, hogy automatikusan lépjen működésbe, amikor a motor is beindul. Ezek olyan speciális lámpák, amelyek ugyan nem biztosítanak jobb látást a vezetőknek, de jobb láthatóságot biztosítanak a járműnek, miközben a hagyományos lámpákhoz képest jóval kevesebb energiát fogyasztanak. 

Ez a menetfény ON/OFF funkcióval van ellátva, felszerelése egyszerű. A termék vízálló, 8 ledes, E jeles, energiatakarékos és magas teljesítményű.

Tulajdonságok 

Funkció:menetfény, láthatósági fény

Mód:ON/OFF

Szélesség:155 mm

Magasság:15 mm

Mélység:40 mm

Csomag tartalma

1 pár Nappali menetfény, 8 LED, E4, DRL-LA589

Vélemények

Legyél Te az első értékelő! :)