Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Sonoff TH16A Wifi vezeték nélküli intelligens kapcsoló + Sonoff DS18B20 vízálló hőm. szenzor + Sonoff AM2301 hőm. és pára. érzékelő

Sonoff TH16A Wifi vezeték nélküli intelligens kapcsoló + Sonoff DS18B20 vízálló hőm. szenzor + Sonoff AM2301 hőm. és pára. érzékelő

14.690 Ft
10.290 Ft (8.102 Ft + ÁFA)
30%
Cikkszám: TT005108
Gyártó: Shoppy

Leírás

Sonoff TH16A Wifi vezeték nélküli intelligens kapcsoló + Sonoff DS18B20 vízálló hőmérséklet szenzor + Sonoff AM2301 hőmérséklet és páratartalom érzékelő

Legyél a hő és a pára mágusa!

✔ Vezéreld és időzítsd a lakásod működését a hőmérséklet változásai alapján

✔ Fordítsd előnyödre a párát - vagy éppen a hiányát

✔ Intelligens kapcsoló és két hasznos kiegészítő egy csomagban

Alakíts ki high-tech okosrendszert az otthonodban!

Most három egymást kiegészítő terméket kedvezményes áron, csomagban is megvásárolhatsz!

Ha a hőmérséklet vagy a páratartalom változásaira érzékeny okoseszközöket szeretnél működtetni az otthonodban, az áramkör zárására és megszakítására képes Sonoff TH 16A- wifi vezeték nélküli intelligens kapcsolóra nagy szükséged lesz a vízálló hőmérséklet szenzor, illetve a hőmérséklet és páratartalom érzékelő mellé. Míg a vízálló hőmérséklet szenzort kifejezetten nedves környezetben vagy vízben is használhatod, a hőmérséklet és párartalom érzékelőt a párával kapcsolatos szabályozásnál vetheted be.

Az érzékelőket az intelligens kapcsolóra kötve olyan rendszereket hozhatsz létre, amelyek követik a hőmérséklet vagy a páratartalom változásait, és ezek alapján kapcsolják ki és be a kívánt készülékeidet.

A telefonos app segítségével aprólékosan beprogramozhatod, milyen változás esetén milyen válaszreakciót szeretnél az okoseszközeidtől.

A kapcsoló és az érzékelők párosításával olyan eszközök használatát teheted hatékonyabbá és automatikussá, amelyek szakaszosan működnek. Használhatod víztartályok, akváriumok, hűtőhelyiségek, medencék működésének a szabályozásához, vagy a ventilátor, elektromos fűtőtest, radiátor, légkondícionáló és öntözőrendszer is irányíthatóvá válik.

A páramentesítőket és párásítókat is annak megfelelően hozhatod működésbe, hogy éppen milyen értékeket mér a szenzor. Állítsd be, milyen hőmérséklet esetén kapcsoljon be a fűtőtest egy hosszabb elutazás idején, vagy válaszd ki, milyen meleg legyen a medence vize!

A többi megy magától.

Praktikus, nem?

Tulajdonságok

Specifikációk:a Csomag tartalmánál

Csomag tartalma

Sonoff TH16A Wifi vezeték nélküli intelligens kapcsoló (Tömeg:0,085kg, Méret:11,4 x 5,1 x 3,2 cm, Feszültség:90-250V kompatibilis a magyar 230V-al, Maximális teljesítmény:3500W, Működési hőmérséklet tartomány:0-40℃, Működési páratartalom: 5-90%)

Sonoff DS18B20 vízálló hőmérséklet szenzor (Méret:100 cm, Hőmérséklet:-55℃ +125℃ között)

Sonoff AM2301 hőmérséklet és páratartalom érzékelő (Mérete: 45-50 cm, Páratartalom:±3% RH, Hőmérséklet: ±0,4°C)

Vélemények

Legyél Te az első értékelő! :)