Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Tidal ágvágó 40cm

Tidal ágvágó 40cm

1.790 Ft
1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)
34%
Cikkszám: PD000978
Gyártó: Shoppy

Leírás

Tidal ágvágó 43 cm

Ápolt kert gyorsan, egyszerűen

✔ 43 cm-es gumírozott, csúszásgátlós, masszív alumínium karok

✔ Kényelmes, fáradtságmentes folyamatos munkát eredményez a használata során

✔ Szinte bármilyen kerti növény metszésére alkalmas

Végre itt a jó idő, ami a kerttel rendelkező emberek számára a szabadságot, kinti programokat, családdal, barátokkal, jelenti. Ami mellett egyedül is tökéletes kikapcsolódást nyújt egy kávé/tea elfogyasztása közben, a kedvenc könyveddel.

Emellett viszont te is nagyon jól tudod, ahhoz, hogy élvezhető körülmények között tehessétek meg mindezt, munkát és energiát kell belefektetni a gondozásába, rendezésébe.

Ehhez nyújtunk most segítő kart, hogy minél kevesebb vesződéssel járjon kerted rendben tartása, és az ezzel töltött idő is inkább kikapcsolódás legyen, mint munka!

Ez a 43 cm-es ágvágó ezt a feladatot hivatott megkönnyíteni professzionális szinten. Ugyanis a gumírozott, csúszásgátlós, masszív alumínium karja és markolata biztosítja majd a kényelmes és folyamatos munkavégzést, aminek köszönhetően csökkenti a fáradtság érzetét, a belénk nyilalló fájdalmat a hosszabb munkavégzés során is. A precíziós élezésű, tapadásmentes kései elbánnak a legtöbb kertben fellelhető metszeni kívánt növénnyel.

Könnyen, egyszerűen kezelhető, alkalmas több éves vastagabb ágak egy mozdulattal történő levágására, a horgos fejforma pedig a friss ágak vágásához lesz tökéletes társad a ritkítási folyamatban. Közel vághatsz az ágtőhöz az extra erős pengével, csekély súlya pedig megóvja az izmaidat a túlterheléstől, hogy minél hatékonyabban és gyorsabban tudj haladni az adott területen.

Mindenkinek ajánljuk a rendszeres metszési feladatok elvégzéséhez a kertgondozási és gyümölcstermesztési munkálatok során.

Tulajdonságok

Teljes hossza: 43 cm

Markolat:gumírozott, csúszásmentes

Olló: ellipszis alakú ágvágó

Csomag tartalma

1 db ágvágó olló

Mások ezeket is megnézték

Vélemények

Legyél Te az első értékelő! :)